A A

  Algemeen

De mogelijkheden

Folkgroep Tilia heeft verschillende programma's waarbij zij steeds een ander deel van het repertoire gebruiken. In een bij het programma passend kostuum brengen zij dan hun liederen.

Het duo, dat altijd samen optreedt, is heel veelzijdig. Wilt u ze laten spelen vanaf een podium of vaste plek in de zaal? Dat kan. De zaal wat groter of een groter publiek? Het kan ook met versterking. Zoekt u wat afleiding voor uw gasten of wilt u al uw gasten laten meezingen? Als troubadours (lopend tussen uw gasten) houden ze rekening met uw wensen en spelen ze in op de vraag van het publiek.

De meeste programma's zijn geschikt voor bedrijfs- of familiefeesten, bruiloften en braderieën of markten. Door hier op Repertoire te klikken kunt u een idee krijgen wat voor liedjes u zoal kunt verwachten. 

Voor een optreden behoeven een aantal punten aandacht. Om deze goed te regelen en uw aandacht goed te bepalen hebben wij deze opgenomen in een Algemene en Technische Rider.

Enkele feestelijke ideeën:

* Receptie. Uw gasten willen vooral met elkaar van gedachten wisselen, maar helemaal zonder muziek gaat dat niet. Een bandje is vaak te opdringerig. Hoe veel leuker zou het zijn de groepjes converserende gasten even te vermaken met een enkel liedje?

* Huwelijk. U gaat trouwen. De gasten worden om 11.00 uur verwacht op de trappen van het stadhuis. Maar niemand wil te laat komen dus staat iedereen er ruim op tijd. Troubadoursduo Tilia vermaakt uw bruiloftsgasten in afwachting van uw komst. Ook de seremonie, receptie en/of diner kunnen door Tilia worden opgeluisterd. Meer ideeën op mijntrouwpagina.nl

* Jubileum. De jubilaris houdt van liedjes uit de oude doos. Dan zetten we maar een paar oude krakende grammofoonplaten op want deze muziek is er nog niet op CD. Of, u belt Tilia, zij brengen de liedjes van toen in Live uitvoering.

* 80 Jaar. Dit wordt natuurlijk gevierd met al de kinderen en kleinkinderen. Hoe kun je de generatiekloof overwinnen. In een straattheateract nemen de personages Juliënne en François de gasten mee naar de spelletjes die de 80-jarige in zijn/haar jeugd op straat speelde. Leuk om naar te kijken voor de jarige, leuk om te doen voor de kleintjes en wellicht een "oh, ja" van de generatie ertussen.

* Opening. Eindelijk is het dan zo ver. U opent het eerste filiaal van uw retail-imperium. Dit vraagt natuurlijk om een spectaculaire opening die het winkelend publiek nog lang zal heugen. Een incentive voor de eerste 500 klanten bestaat uit een CD met daarop een speciaal voor u geschreven lied dat de boodschap bevat die u wilt overbrengen. Tijdens de openingsplechtigheid wordt dit lied natuurlijk Live gebracht.

* Kampvuur. Weet u nog van vroeger? Met z´n allen om het kampvuur, gezellig liedjes zingen. Wat zou het niet leuk zijn om een Barbecuefeest voort te zetten in een samen-zing-feest gezellig rond het kampvuur. Weet u niet meer hoe de liedjes gaan? Geen probleem! We nemen gewoon tekstboekjes mee.
* Aandenken. Feest geslaagd maar wat zullen we de gasten als herinnering aan deze mooie dag meegeven? Indien de aanvraag ruim van tevoren binnenkomt kan worden gezorgd voor een toepasselijke tekst of een geheel speciaal lied dat desgewenst ook op CD gezet kan worden: een unieke herinnering aan uw trouwdag, jubileum of andere gedenkwaardige gebeurtenis. * Kerst.
Een jaarlijks terugkerend feest dat meestal stijlvol wordt gevierd. Speciaal voor de kerst heeft Tilia een programma met Christmas Carols en andere leuke kerstliedjes. Zij brengen die gekleed in Charles Dickens stijl.

* Uw idee. Zelf wel een idee, maar u komt er niet helemaal uit? Leg het eens aan ons voor, wellicht kunnen we uw ideeën vlottrekken.

Indien u denkt: "Wellicht is het wat voor mij/ons!", dan kunt u bij boekingen kijken hoe een en ander in zijn werk gaat.
Wenst u eerst nog informatie, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.


Home  Ontstaan  Instrumenten  Hoogtepunten  CD  Links  Agenda  Boekingen  Sitemap
Bio Agnes  Bio Jan-Bob
Algemeen  Iers  Country  Zeemans  Troubadour  Ouderen  Brabants  Sociaal  Straattheater  Kerstprogramma
Contact  Foto album

 

Webdesign: Script Zine Design