A A

  Agenda


Waar zijn zij...

De komende tijd zullen wij op de hieronder vermelde plaatsen zijn. Indien de gelegenheid een openbaar karakter heeft bent u van harte welkom om te komen luisteren en kijken.

Bijgewerkt op: 
 12 juni 2009

Optredens zijn gemarkeerd met rode sterren. Zolang er nog geen 4 sterren staan is het optreden niet definitief geboekt. U kunt voor deze data gewoon een aanvraag doen om van onze diensten gebruik te maken.


[*] = aanvraag of intekening [**] = optie [***] = bijna rond [****] = optreden staat vast
2009

Zaterdag 5 september 2009 [**] Troubadouren in Vlissingen

Vrijdag 16 oktober 2009 [*] Familiefeest

[*] = aanvraag of intekening [**] = optie [***] = bijna rond [****] = optreden staat vast

Waar waren zij


Zondag 15 maart 2009
De Pathefonics © in het centrum van Budel tijdens de Koop-zondag.

Zondag 22 maart 2009 13.00 tot 16.30 uur
 Op de Landelijke Genoeg is Genoeg dag in het Nivonhuis "Morgenrood" in Oisterwijk.

Zaterdag18 april 2009  Koorbegeleiding AVE-Koor tijdens het Alternatieve Smartlappenfestival te Goirle in het cultureel centrum Jan van Besouwhuis.

Zondag 31 mei 2009  Traden we op in het in het Auxilia Park te Venlo. Er was veel belangstelling voor onze liedjes. We opende deze muzikale dag in het park met ons Pathefonics act en deden daarnaast nog een paar podiom optredens. De zeemans kostuums kwamen mooi overeen met de liedjes.

Zaterdag 6 juni 2009 Speelde de Pathefonics in winkelcentrum Parijsch in Culemborg. Het was gezellig druk in dit knusse winkelcentrum.  Erg leuk was de tango-les. Dat viel niet mee met die Pathefoon op mijn schouders maar de basispassen zitten er in als een rots. Die verleer ik echt nooit meer. Klik op de foto:

Webdesign: Script Zine Design