A A

  Kerstprogramma


Download hier de specificaties voor dit programma.Download een HR foto voor uw publicatie.Bekijk het repertoire-overzicht van dit programmaBekijk hier foto´s van dit progamma.Download hier een folder van dit programma.Voor informatie :
pagina Boekingen 
tel: 013-5039180  of
mailen: bij Contact

Kersttijd, de warme sfeer van weleer herleeft met Folkgroep Tilia

Voor de kerst brengen wij een speciaal muziekprogramma in Charles Dickens Stijl. Voor deze gelegenheid dragen wij replica´s van authentieke kostuums van medio negentiende eeuw.

In kerstfilms over die tijd kunt u dit soort elegante kostuums zien en vaak zijn er dan ook zanggroepjes die kerstliederen brengen. Vaak werd er dan geld ingezameld voor het goede doel. De warme associatie van deze aankleding met de sfeer tijdens de kerst kent iedereen.

Het zal u niet verbazen dat bij deze sfeer Engelstalige repertoire hoort, de zogenaamde Christmas Carols. Nu horen mensen graag bekende liedjes dus brengen wij ook moderner repertoire. En de Nederlandstalige kerstliedjes worden natuurlijk niet vergeten. Kent u uw publiek beter, dan kunnen wij de nadruk leggen op carols, modern of Nederlandstalig.

We kunnen zowel op straat, winkelcentrum als in een zaal spelen. De begeleiding komt van onze eigen instrumenten, banjo, gitaar, autoharp aangekleed met subtiele percussie.

Als straatact kan indien gewenst gebruik worden gemaakt van mobiele versterking in een wagentje dat bijpassend is uitgevoerd. We zijn daardoor iets minder mobiel, maar de versterking zorgt voor een iets groter bereik.

In zalen spelen we meestal vanaf een podium met stoelen in theateropstelling. Er kan gebruik worden gemaakt van een versterkingsinstallatie die wij zelf kunnen verzorgen. 
Informatie over boekingen vindt u op de pagina Boekingen

Voor meer informatie kunt u ons ook bellen: 013-5039180  mailen: bij Contact

Kun je de kerstsfeer nog niet helemaal te pakken krijgen, knutsel dan even mee op de volgende site.

Vriend of collega bezig met het organiseren van een feestje? Tip hen deze site!

 

Home  Ontstaan  Instrumenten  Hoogtepunten  CD  Links  Agenda  Boekingen  Sitemap
Bio Agnes  Bio Jan-Bob
Algemeen  Iers  Country  Zeemans  Troubadour  Ouderen  Brabants  Sociaal  Straattheater  Kerstprogramma
Contact  Foto album.

Webdesign: Script Zine Design